Something new! – Impuls Communicatie

Something new!

De afgelopen maanden mochten we vier (ver)nieuw(d)e klanten verwelkomen in onze bubbel: internationale innovator Nitto, het selectiecentrum voor overheidspersoneel Poolstok, socialistische mutualiteit De Voorzorg Limburg en poortspecialist Hörmann. Grote namen die grote – en leuke! – uitdagingen met zich mee brengen.

Something “old”

Een winnend team moet je niet uit elkaar halen, weten ze ook bij Poolstok – het voormalige Jobpunt Vlaanderen. Impuls haalde dan ook een contractvernieuwing tot minstens 2024 binnen op basis van een spannende Europese aanbestedingsprocedure. Dé bekroning van een reeds 20-jarige samenwerking (ja, we zijn oud, oké?). Zeker in deze onzekere coronatijden zijn langdurige, toekomstbestendige partnerships zoals deze met Poolstok goud waard. Op naar de volgende 20!

Something new

Nitto is dan weer een nagelnieuwe aanwinst die ons in het voorjaar druk bezig hield met een uitdagend communicatietraject. In het jaar van ons veertigste jubileum hebben we dus alvast something old en something new verzameld in onze klantenportefeuille. Something blue vervingen we voor de gelegenheid door een vleugje rood dankzij De Voorzorg Limburg. En als commerciële kers op de taart zitten we voortaan ook in de poortenbusiness met de mannen – en vrouwen – van Hörmann. Hiep hiep höra!